Natali's Homepage
Navigation
 
Home
Cheats
Lyrics
Links
Guestbook
Sitemap
 
 

Dutch Navigation
 
Kroatisch Alfabet & Uitspraak
Algemene vocabulaire Kroatisch
Beknopte Kroatische Grammatica
Kroatische Woordenschat
Het Nederlands Kroatisch Woordenboek
Het Kroatisch Nederlands Woordenboek
Foto's KroatiŽ
Recepten
 
 

Natali's Recepten
 

 

Natali's Internationale Recepten

Natali's Recept Banketbakkersroom

Nagerecht

IngrediŽnten:

 

Bereiding:

  Ĺ liter melk
  1 vanille stokje
  3 eierdooiers
125 g suiker
 10 g bloem
 15 g maÔzena
snufje zout
  Breng de melk met het opengesneden vanillestokje aan
de kook. Klop de eierdooiers met de suiker (in een pan)
tot het mooi samen sliert. Dan de bloem en de maÔzena bij
de eieren voegen. Verwijder het vanillestokje en schraap
het uit, voeg het schraapsel weer toe aan de melk en
alroerende nog even laten koken. Giet daarna de kokende
melk geleidelijk op het eiermengsel, blijf roeren. Plaats
alles op een zacht vuurtje en laat al kloppende deze crŤme
aan de kook komen, en laat de banketbakkersroom daarna onder
regelmatig roeren afkoelen.

Om vel vorming te voorkomen:

* strooi er wat suiker op
* besnipperen met wat boter
* afdekken met bakpapier of beboterde folie


Meer Recepten | Brusselse Wafels | Chocolade Mousse
Het is toegestaan recepten te kopieŽren, alleen voor eigen gebruik. Deze site mag niet gedupliceerd worden op andere sites zonder toestemming. Er mag wel verwezen worden naar een recept door middel van een link.
 
 

© 2003 Natali