Natali's Homepage
Navigation
 
Home
Cheats
Lyrics
Links
Guestbook
Sitemap
 
 

Dutch Navigation
 
Kroatisch Alfabet & Uitspraak
Algemene vocabulaire Kroatisch
Beknopte Kroatische Grammatica
Kroatische Woordenschat
Het Nederlands Kroatisch Woordenboek
Het Kroatisch Nederlands Woordenboek
Foto's KroatiŽ
Recepten
 
 

Natali's Recepten
 

 

Natali's Internationale Recepten

Natali's Recept Cordon Bleu

4 stuks

IngrediŽnten:

 

Bereiding:

4 dunne lapjes varkensvlees
  of kalfsvlees
4 plakjes gekookte ham
4 plakjes jonge kaas
3 eiwitten
peper en zout
paneermeel
bloem
houten prikkertjes

Benodigdheden:

houten hamer

Cordonbleu
  Het vleeslapje halveren (afhankelijk van de dikte) en openvouwen. Sla het vlees met de schnitzelhamer lekker mals. Leg het plakje ham en kaas op het vlees. Het vleeslapje dichtvouwen en vastmaken met een houten prikkertje. Klop het eiwit los en meng het met peper, zout en een scheutje olie. Het vleeslapje in de bloem wentelen en afkloppen. Daarna het vleeslapje door het eiwitmengsel halen en af laten druipen en vervolgens door de paneermeel halen. Bak de cordon bleu aan beide kanten in Ī 15 min. goudbruin en gaar.

* Recept voor 4 personen, uit te breiden tot gewenste hoeveelheid


Meer Recepten | Aardappelsalade | Paprika's in zuur
Het is toegestaan recepten te kopieŽren, alleen voor eigen gebruik. Deze site mag niet gedupliceerd worden op andere sites zonder toestemming. Er mag wel verwezen worden naar een recept door middel van een link.
 
 

© 2003 Natali