Natali's Homepage
Navigation
 
Home
Cheats
Lyrics
Links
Guestbook
Sitemap
 
 

Dutch Navigation
 
Kroatisch Alfabet & Uitspraak
Algemene vocabulaire Kroatisch
Beknopte Kroatische Grammatica
Kroatische Woordenschat
Het Nederlands Kroatisch Woordenboek
Het Kroatisch Nederlands Woordenboek
Foto's Kroatië
Recepten
 
 

Natali's Recepten
 

 

Natali's Internationale Recepten

Natali's Belgisch Recept Brusselse Wafels

circa 15 wafels

Ingrediënten

 

Bereiding

500 g bloem
250 g roomboter
  4 eieren 
  1 theelepel zout
100 g suiker
  2 eetlepels vanillesuiker
  ½ liter melk
 30 g verse gist
of 3 zakjes bakpoeder
Brusselse Wafels in hartvorm
  Zeef de bloem in een kom en voeg hier de eieren, het zout, het suiker en de vanillesuiker aan toe. Verwarm de melk tot 40°C en voeg de boter toe. Laat deze langzaam smelten in de melk en los dan de gist erin op.
Giet dit mengsel bij de bloem en roer met een garde alles goed door elkaar. Laat het beslag rustig rijzen (± 45 minuten) op een tochtvrije plaats totdat het volume met 50% vermeerderd is. Vet een wafelijzer in met wat boter en giet met een lepel het beslag ertussen. Doe het ijzer dicht en bak de wafels goudbruin. Na het bakken de wafels direct opdienen en naar wens bestrooien met poedersuiker. Eet smakelijk.




Meer Recepten | Chocolade Mousse | Vruchtensalade
Het is toegestaan recepten te kopieëren, alleen voor eigen gebruik. Deze site mag niet gedupliceerd worden op andere sites zonder toestemming. Er mag wel verwezen worden naar een recept door middel van een link.
 
 

© 2003 Natali